E timpul să îți redescoperi pasiunile

Mai ții minte când erai copil și mergeai la dansuri, sau la școala de pictură, la centrul de creație, unde sculptai, împleteai sau croșetai? Este important să avem pasiuni și să le dezvoltăm pe parcursul vieții. Ele prezintă o metodă de relaxare, de oglindire a creativității și, nu în ultimul rând, de conectare cu propria persoană. 

Ce te împiedică să te reconectezi cu tine însuți și să îți faci sufletul să zâmbească, urmându-ți pasiunile? Ai nevoie de o paletă nouă și mai multe pânze? Sau poate ți-ar plăcea să ai un instructor? Un nou skateboard sau un set de ață și andrele noi? 

Dacă piedica o constituie banii, noi avem soluția. Yotta pune la dispoziție mai multe produse creditare, care îți pot veni în ajutor să îți redescoperi pasiunile. 

În funcție de suma necesară, dar și perioada de rambursare, punem la dispoziție următoarele opțiuni:

  • Yotta Standart - o sumă între 1000 și 15 mii de lei, pentru un termen între 5-30 de zile;
  • Credit Promo - o sumă între 1000 și 10 mii de lei, pentru o perioadă de rambursare între 5 și 24 de zile. Această ofertă oferă 0% comision de acordare, 0% comision lunar, 0% comision pentru închidere anticipată și 0% dobândă; 
  • Yotta 6 luni -  o sumă între 5000 și 15 mii de lei, cu o perioadă de rambursare între două și șase luni, 2,4% dobânda lunară și 2,4% comision lunar;
  • Yotta 12 luni - o sumă între 5000 și 15 mii de lei, cu o perioadă de rambursare între șase și 12 luni, 2,4% dobânda lunară și 2,4% comision lunar;
  • Yotta Relax - o sumă de până la 10 mii de lei, pentru o perioadă de maxim trei luni, iar rambursarea va avea loc în ultima lună de creditare. Dobânda și comisionul de administrare sunt aplicate în a treia lună, la rambursarea creditului și constituie 2,4% fiecare din suma primită.

Pentru mai multe informații ia legătura cu unul dintre operatorii noștri. Suntem mereu disponibili să te ajutăm să îți atingi scopurile, dorințele și să îți practici pasiunile. 

CallSună acum și în doar 15 minute primești banii!